Einde Bud Spencer Rock Explosion

(English below)
Vandaag is de dag gekomen waar elke band tegenop ziet.
De dag dat je de wereld gaat aankondigen dat de band ermee gaat stoppen.
We zijn deze band in september 2013 begonnen en 17 Oktober 2013 hadden we ons eerste optreden in Podium Café de Graauwe Hengst.
Sinds dat optreden hebben we enorm veel leuke optredens gedaan. Van toffe cafe’s tot kernpodia als Tivoli, Effenaar en Atak, Van Munnekezijl tot ergens diep in Oost Duitsland in een sneeuwstorm. We hebben enorm veel toffe mensen mogen ontmoeten en met zn 3en hebben we altijd enorm veel lol gehad onderweg. En daar was het ons al die tijd om te doen…. de lol.
Muziekbroeders on the road!
Eerder dit jaar heeft Carlo aangegeven te moeten stoppen wegens gezondheidsredenen. We hebben gezocht naar een nieuwe drummer en we hebben gewerkt met invaldrummers.
We zijn tot 1 simpele conclusie gekomen. The Bud Spencer Rock Explosion = Carlo + Arthur + Jordy.
Valt er 1 weg, is de BSRE magie ook weg. Daarom hebben Arthur en Jordy besloten met BSRE te stoppen. Hoe moeilijk deze beslissing ook is, het is de enige juiste beslissing.
Wij willen iedereen bedanken die op welke manier dan ook mee heeft geholpen met the Bud Spencer Rock Explosion. Promotors, cafehouders, boekers bij de zalen, het publiek, de mensen die ons al een tijd volgen en supporten,
Speciale dank naar Wouter Bakker voor al zijn geweldige roadie werkzaamheden!
We gaan niet zomaar verdwijnen, onze laatste show zal zijn op het geweldige Monsters of Mariaheide (in Erp) op 27 Januari 2018!
Voor iedereen die daar bij wil zijn: De NS zet treinen in…………
Onder het mom “samen uit ,samen thuis” zal Carlo zijn drumstokjes uit de open haard halen om nog 1 laatste keer samen op het podium te knallen.
Waarschijnlijk plannen we een reünie concert over 20 jaar, maar voor nu zeggen we : Tot 27 Januari! En dan, AJUUS!
English: Last show of the band on 27th of January.

Have your say